Hardhouten snijplank - Recycled + duurzaam

Deze snijplank staat in de Etsy webshop van Roest en Zaagsel:
KLIK HIER VOOR DE WEBSHOP

Snijplank van zware kwaliteit voor de echte kookliefhebbers. De snijplank heeft een formaat van 37,5 cm x 29,5 cm x 4 cm, alle ruimte dus voor uw snijwerk. Makkelijk op te tillen door de uitgefreesde handvatten en superstabiel door het gewicht van ruim 3 kg.

Deze snijplank is gemaakt van de volgende hardhoutsoorten: Eiken, Esdoorn, Teak, Robinia, Europees noten en Essen. Het hout is in een patroon van kopshouten vlakken verlijmd. Al het hout in deze snijplank is gerecycled uit bestaand meubilair of van duurzame afkomst.

De kopshouten zijde (uiteinde) van hout is een stuk steviger en slijtvaster dan de langszijde. Ook zorgt de stand van de houtvezels ervoor dat uw mes tussen de vezels door snijdt in plaats door de vezels heen. Uw snijplank beschadigt hierdoor minder en gaat langer mee. Ook uw messen zullen hierdoor langer scherp blijven.

Deze snijplank is verlijmd met een voedselveilige, gifvrije en watervaste houtlijm. De snijplank is afgewerkt met een mengsel van voedselveilige olie en bijenwas. Bij de snijplank zit een potje onderhoudsmiddel inbegrepen, zo kunt u de plank in goede staat houden.

Aan de onderzijde zijn vier rubberen antislipvoetjes (verzonken) gemonteerd met RVS-schroeven.

Verzending in een stevige kartonnen doos en ingepakt in duurzaam of hergebruikt verpakkingsmateriaal.

U kunt houten snijplanken het best met de hand wassen, ze mogen niet in de afwasmachine.

Deze snijplank staat in de Etsy webshop van Roest en Zaagsel:
KLIK HIER VOOR DE WEBSHOP